TYLKO U NAS
Miasto: Bystrzyca
Położenie: Bystrzyca Dolna
Rodzaj:
Na sprzedaż dom wolno stojący położony w Bystrzycy Dolnej o pow. użytkowej 140m2 + piwnica i garaż na dwa samochody na działce 1000m2.

Nieruchomość składa się z:
PARTER:
ganek, salon, kuchnia, spiżarka, pokój, łazienka, komunikacja.
PIĘTRO:
salon połączony z kuchnią, dwie sypialnie, łazienka, wyjście na strych, przedpokój z wyjściem na zadaszony taras.
PIWNICA:
garaż na dwa samochody, kotłownia, duże pomieszczenie gospodarcze.

Dom z 1971 + piętro dobudowane z 1997roku, parter domu ogrzewany przez piec gazowy oraz piec na opał stały  na piętrze ogrzewanie gazowe plus klimatyzator w salonie, w całym domu wymienione zostały grzejniki. Dach pokryty blachą falistą-ocieplony wełną mineralna, budynek ocieplony 10cm styropianem , elektryka w miedzi, okna PCV. Nieruchomość może pełnić funkcję domu dwurodzinnego . Działka o powierzchni 1000m2 w kwadracie, z licznymi nasadzeniami , murowanym domem ogrodnika i sporym kojcem dla psa.
Niebywałym atutem nieruchomości jest jej położenie około 3,5km od Świdnicy,w cichym, spokojnym miejscu. Cena do negocjacji.

Zapraszamy na bezpłatną prezentację
Figurna Kamila
735 93 77 82

Treść niniejszego ogłoszenia nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego